D-C-Fix

View as Grid List

19 Items

Set Descending Direction
per page
  1. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Pearl Grey
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Pearl Grey
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Pearl Grey

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Pearl Grey For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this pearl grey sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during ...
    View Product
  2. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Marble Black
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Marble Black
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Marble Black

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Marble Black For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during applicati...
    View Product
  3. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Butcher's Block
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Butcher's Block
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Butcher's Block

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Butcher’s Block For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during ...
    View Product
  4. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Perl
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Perl
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Perl

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Perl For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during application Dimen...
    View Product
  5. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Damast
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Damast
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Damast

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Damast For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during application Dim...
    View Product
  6. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Rio Ocean
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Rio Ocean
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Rio Ocean

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Rio Ocean For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during application ...
    View Product
  7. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Sabbia Grey
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Sabbia Grey
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Sabbia Grey

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Sabbia Grey For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during applicatio...
    View Product
  8. D-C-Fix 1.5m Static Cling Film – Candice
    D-C-Fix 1.5m Static Cling Film – Candice
    £6.99
    More info

    D-C-Fix 1.5m Static Cling Film – Candice

    Description:
    D-C-Fix 1.5m Static Cling Film – Candice Perfect for protecting furniture against sun damage or reducing glare from windows and glass screens, this frosted static cling is easy-to-use with no adhesives needed. It offers 95% UV protection, is easy to clean and is fully removable and reusable. 95% UV protection Easy to clean Fully removable and reusable Dimensions: 67.5 x 150cm Colour: Candice  
    View Product
  9. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Sheffield Country
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Sheffield Country
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Sheffield Country

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Sheffield Country For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during appl...
    View Product
  10. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Stars Grey
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Stars Grey
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Stars Grey

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Stars Grey For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during application...
    View Product
  11. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Glossy Transparent
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Glossy Transparent
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Glossy Transparent

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Glossy Transparent For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during app...
    View Product
  12. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Minster
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Minster
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Minster

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Minster For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during application Di...
    View Product
  13. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Matt Red
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Matt Red
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Matt Red

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Matt Red For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during application D...
    View Product
  14. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film - Sunflor
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film - Sunflor
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film - Sunflor

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Sunflor For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during application Di...
    View Product
  15. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Vichy Blue
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Vichy Blue
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Vichy Blue

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Vichy Blue For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during application...
    View Product
  16. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Petersen Mint
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Petersen Mint
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Petersen Mint

    Description:
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Petersen Mint For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during applicat...
    View Product
  17. D-C-Fix Application Kit
    D-C-Fix Application Kit
    £3.29
    More info

    D-C-Fix Application Kit

    Description:
    D-C-Fix Application Kit Make sure your D-C-Fix films are applied perfectly with this handy kit, complete with a knife for cutting to the perfect size and a smoother to get rid of any nuisance bubbles.
    View Product
  18. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film - Matt Black
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film - Matt Black
    £6.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film - Matt Black

    Description:
    For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Specifications Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during application Dimensions: 67.5 x 200cm Colour: ...
    View Product
  19. D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Petersen Red
    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Petersen Red
    £4.99
    More info

    D-C-Fix 2m Self-Adhesive Film – Petersen Red

    Description:
    For a quick and easy way to revamp furniture, protect surfaces or style up craft projects, this sticky back plastic is a versatile solution. It’s hardwearing and versatile so great even for busy areas of the home and is repositionable during application so you always get a perfect finish. Plus, if you fancy a change it’s clean and easy to remove. Heat resistant up to 75oC Easy to clean Fully removable Repositionable during application Dimensions: 45 x 200cm Colour: Petersen Red &nb...
    View Product
View as Grid List

19 Items

Set Descending Direction
per page